Zo werken wij het liefst.

We zijn makkelijk te bereiken. Een berichtje sturen mag altijd! Verbouwen of bouwen levert al genoeg stress op, dus waarom zouden we het moeilijker maken? Zit je met vragen? Trek dan gewoon aan de bel, wij staan klaar om met je mee te denken.

(BOUW)ADVIES OP MAAT

Elk project is anders. Iedereen heeft een perfect plaatje in gedachten. Wij zien het als onze taak om van jouw ideeën een plan te maken. Om het adviestraject niet onnodig ingewikkeld te maken, werken we altijd volgens een vast stappenplan. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten!

 

Het eerste contact

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent. Daarom beloven we altijd binnen twee dagen te reageren op jouw eerste bericht. Zo kunnen we samen aan de slag en loopt jouw project geen vertraging op. 

Tijdens onze eerste afspraak krijg je de mogelijkheid om je plannen met ons te delen. Wij zorgen voor een uitvoerbaar en realistisch plan. We zijn in deze fase altijd heel eerlijk tegen je. Als er iets echt niet kan, dan zullen we je dat gewoon vertellen. 

Je hebt onze vrijblijvende offerte altijd binnen 2 weken in je mailbox. Op onze offertes vind je nooit een totaalbedrag, maar een overzichtelijke som van deelbedragen. Zo weet je precies welke onderdelen wat kosten en ben je vrij om te kiezen van welke werkzaamheden je gebruik wilt maken.

Ontwerpfase

Als je akkoord bent gegaan met onze offerte, gaan wij aan de slag met de bouwtekeningen. In de fase komt alles aan bod. Eerste schetsen om naar het ontwerp te kijken en daarna gedetailleerde tekeningen die gebruikt worden bij het uitvoerende werk. 

We verzorgen in deze fase ook de tekeningen die je nodig hebt om verschillende vergunning aan te vragen en kijken met je mee naar het interieur. Wil je ergens een inbouwkast, of een nieuwe indeling van de bovenverdieping? Geen probleem!

Vergunningsfase

Na de ontwerpfase is het een kwestie van de juiste vergunningen regelen. Afhankelijk van het project, kunnen dit meerdere vergunningen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigingen van het bestemmingsplan, of een sloopvergunning. We helpen je ook met de omgevingsvergunning. In deze fase adviseren we je ook op het gebied van subsidies. 

Aanbestedingsfase

In deze fase helpen we je om de perfecte aannemer te vinden. Wij schrijven een aanbesteding uit voor jouw bouwproject en helpen je daarna met kiezen. Je kunt hierbij natuurlijk rekenen op een eerlijk advies vanuit onze kant. We laten het altijd weten als een aannemer bijvoorbeeld sneller levert, maar daardoor duurder is.

Bouwfase

Ook bij de uitvoerende fase blijven wij als adviesbureau betrokken bij jouw project. We blijven controleren of alles naar wens verloopt en houden daarbij de financiële planning goed in de gaten. Ook verzorgen we de eindoplevering, zodat jij meteen gebruik kunt maken van je gebouwde of verbouwde pand. 

al onze werkzaamheden...

waar we je graag mee helpen.

Een goed begin.

Ben je benieuwd naar het resultaat van onze werkwijze? Kijk dan eens naar de eerdere projecten die we verzorgd hebben!

(Bouw)advies nodig? we helpen graag!